Prodloužení výběru dresů a Tipovací SOUTĚŽ

V pondělí 15. dubna oficiálně skončila možnost vybrat si ragbyový dres podle vlastního výběru. A můžeme konstatovat, že zájem o netradičně pojatou kolekci zaměřenou na letošní ragbyový vrchol je obrovský zájem. Stejně jako o účast na našich letních akcích. A to nás těší!

Určitě jste si všimli, že jsme docela hraví a sem tam zveřejníme soutěž o nějaký netradičně pojatý ragbyový dres či třeba klokanku českého národního týmu, kterou mimochodem vyhrála paní Krakovská z Prahy, jež nám zaslala odpověď co se skrývá pod značkou AMMOR, snad 15 sekund po uveřejnění příspěvku na sociálních sítích. Takže gratulujeme a hezky si ji užijte.

SOUTĚŽ …..Jupíííí

No a tentokrát bychom si mohli zasoutěžit o klokanku dle vlastního výběru, stačí když uhodnete, o kterou ragbyovou velmoc je druhý největší zájem. Uhodnout tu první by bylo moc snadné, černá kapradina, prostě táhne….

Naši malou tipovací soutěž uzavřeme v úterý 23. dubna ve 12:00 hodin a do té doby, pište svoje odpovědi do komentářů na našem FCB profilu – akademieragby.

Tři, dva, jedna…….START

No, pro ty z vás, kterým se naše speciální edice roku líbí a měli by zájem o některý z produktů, jako například ragby dres či klokanka na míru, neváhejte si napsat o informace a cenu. Jsme přece ragbisté a ti rádi dělají radost druhým.

Vaši KKB