ELITE Kemp Olomouc 2020

ELITE kemp je určen pro hráče a hráčky od 13 do 23 let!

Hlavní náplní je propojení správných sportovních impulzů, atmosféry porozumění a radosti s kvalitní sportovní přípravou moderního stylu. V rámci akce mají účastníci možnost zažít opravdovou profesionální atmosféru. Pro samotné účastníky je velmi inspirující pracovat společně s hráči, kteří se již etablovali v systému ragbyových center ve Francii. Tito hráči jsou důkazem, že i v českém prostředí může dnes vyrůstat hráč světové třídy!

Kemp probíhá tradičně v Olomouci a i letos budeme chtít zanechat volnočasové aktivity v širokém spektru, které královské město Olomouc a jeho okolí nabízí. Novinkou je letos zajištění ragbyové karty na Městskou hromadnou dopravu v Olomouci, která nám umožní cestovat bez omezení. Máme program i pro dospělé a trenéry aneb Jak trénovat ragby? Pro zájemce z řad rodičů a trenéry z nově vzniklých klubů chystáme opětovně, trenérské školení a odborné vedení ragbyových jednotek, termíny naleznete na webu.

Pár základních informací

Opět bude vypravena vlaková přeprava pro hlavní skupinu z Prahy do Olomouce, ale přepravu vícečlenných skupin jsme schopni zajistit i pro ostatní zájemce.  Samozřejmě, že zájemci mohou přijet později a odjet dříve, jsme tu přece pro vás.

Speciální ragbyový design bude opět překvapivý

Ragbyová kolekce se letos vrací ke střízlivějším modelům a doufáme, že i tak se bude líbit

Kdy ELITE Kemp vlastně začíná?

Zahájení kempu a společný sraz pro všechny účastníky bude v sobotu 11. července, zakončení je v sobotu 18. července okolo poledne.

Ubytování, stravování, pitný režim a co s sebou vzít…

Ubytování je pro účastníky ELITE kempu společné v Hotelu COMFORT. Stravování je v režimu, snídaně, oběd a večeře v hotelu COMFORT, je zachováno ve stejném duchu jako v roce 2019, kdy jsme vycházeli z modelového nutričního programu Francouzské ragbyové federace. Myslím, že i letos budou účastníci správně nacpaní až k prasknutí. Přezůvky, tenisky, tričko, ragbyový dres a sportovní souprava je ideální kombinace pro pobyt na kempu.

Kde budeme sportovat, trénovat a bavit se….

K dispozici máme celý sportovní areál ZŠ Heyrovského, jež zahrnuje hřiště s plastickým povrchem, hřiště pro házenou a basketbal s tartanovým povrchem, kryté tělocvičny a lezeckou stěnu. Budeme také pracovat ve Sportovním areálu RC a Atletika Olomouc, který zahrnuje travnaté hřiště, tartanovou dráhu, krytou halu s tartanovým povrchem, posilovnu pro těžké závaží a posilování vlastní vahou.

V rámci volnočasových aktivit se nabízí využití výlet po královském městě či do nedalekých přírodních parků, popřípadě ZOO.

O co se snažíme!

Všichni naši lektoři, trenéři, animátoři se snaží být vždy pozitivní a vycházet hráčům i rodičům ve všem vstříc. Vždy podporujeme individualitu každého účastníka a při tréninku klademe důraz na pochopení probíraného tématu. Snažíme se, aby se naši účastníci jej nebáli používat v praktických herních situacích. Naším cílem není hráče drilovat, ale naučit je samostatně myslet, chápat a posléze dané prvky používat v samotném utkání. Také jsme rádi, když s námi hráči komunikují a nebojí se pokládat otázky a následně reagovat na odpovědi.

Váš Karel Ševčík alias Bambyk a ostatní